Persoonlijk Advies

Verhoeve

De Finance & Control professionals van Verhoeve maken impact op de financiële afdeling.

Logo VERHOEVE (1)
Header Aanmelden Als Bedrijf

Wij realiseren ambities!

Verhoeve en Young Consultant versterken elkaar in duurzame arbeidsbemiddeling. Young Consultant heeft de kennis en kunde om de juiste mensen te selecteren op vakinhoud en competenties. Verhoeve biedt deze consultants een mooie kans om te starten en te groeien als interimprofessional in het werkveld van Finance & Control. Het doel van deze samenwerking is een langdurige samenwerking met gezonde ambities en toekomstplannen.

Bekijk de brandfilm hieronder: 

Brandfilm van Verhoeve!

 

 

 

Bedrijven 2

Over Verhoeve

Wij willen begeleiden op Champions League niveau. Om de ontwikkeling optimaal te faciliteren bieden wij al onze consultants een People Manager (PM). De PM’er borgt de werk-privé balans en voert op vooraf bepaalde momenten evaluatie- en intervisiegesprekken met de consultant. Gezamenlijk stellen we de individuele ontwikkel-, opleidings- en/of trainingsbehoefte vast. Dat kan één op één begeleiding/coaching op competentievlak zijn, het volgen van ons Development Program, een vak- of functiegerichte opleiding of het bijwonen van specifieke workshops of seminars. Opdrachten liggen zoveel mogelijk in lijn met de individuele behoefte van de consultant en dragen bij aan de veranderende rol als controller richting processpecialist en/of businesspartner. Deze variëren van Accounting tot Financial,- Project- of Business control tot het uitvoeren van een Quickscan of PowerBI- en ESG-opdrachten.

Collectieve ziektekostenvergoeding Mogelijkheden tot een leaseauto Kilometervergoeding Parkeerkosten vergoeding

Mogelijkheden tot extra verlofdagen Sabbatical

Mogelijkheden hybride werken Parttime werken Hybride werken

Mogelijkheden tot thuiswerk budget Werklaptop Werktelefoon

Mogelijkheden tot een educatie budget Groei- en doorstroommogelijkheden Mentorprogramma Vrijmibos Eigen sportruimte Gratis lunch, thee/koffie en fruit Teambuilding activiteiten
 • Claudia Huisman

  Claudia Huisman

  Recruitment

 • Daniel

  Daniel

  Management

 • Mark Schmitz

  Mark Schmitz

  Junior medewerker

"Verhoeve heeft de ambitie om professionals duurzaam verder te ontwikkelen in hun carrière binnen Finance & Control”

De Finance & Control professionals van Verhoeve maken impact op de financiële afdeling. Van ambitieuze starters tot ervaren controllers die als business partner acteren, en van hulp bij de jaarrekening tot de implementatie van Power BI. Onze mensen en diensten staan volledig in het teken om jou als klant verder te helpen.

Regulierenring 14
Bunnik
welbers@quoratiogroep.nl
+31 6 27271242
Header Bedrijven