Persoonlijk Advies

Young Consultant - Team

Leer het team kennen!

Young Consultant Logo

Reno Kochanowski

Co-founder

Mijn naam is Reno, ik ben een van de oprichters van Young Consultant en Student Consultant. Ik heb mijn bachelor Technische Bedrijfskunde en master Operations Management & Logistics afgerond aan de TU Eindhoven. Ook heb ik een topsport achtergrond als jeugdspeler bij VVV-Venlo.   

Young Consultant is opgericht als spin-off van Student Consultant. Wij merken namelijk dat onze consultants het lastig vinden om het juiste consultancy kantoor te vinden nadat zij afgestudeerd zijn. Ook vinden zij het lastig om een volledig, realistisch beeld van alle mogelijkheden binnen de consultancy sector te krijgen. Jorick en ik bedachten een concept om de juiste match voor young professionals te maken op basis van hun persoonlijke behoeftes en dat is uitgebloeid tot Young Consultant!

Tilburg
reno.kochanowski@young-consultant.nl
Co-founder Reno Kochanowski

Jorick Schilken

Co-founder

Mijn naam is Jorick, ik ben een van de oprichters van Young Consultant en Student Consultant. Ik heb mijn bachelor International Business Administration afgerond aan de Tilburg Universiteit en ben momenteel ook mijn master Finance hier aan het afronden. Ook heb ik een topsport achtergrond als jeugdspeler bij VVV-Venlo.

Young Consultant is een wervingsplatform dat young professionals met consultancy kantoren verbindt én proactief de juiste match waarmaakt. Wij hebben een onafhankelijke positie binnen ons partnernetwerk van unieke consultancy kantoren en matchen deze met de persoonlijke behoeftes van young professionals. Reno en ik hebben Young Consultant opgericht, omdat wij ervan overtuigd zijn dat de huidige manier van recruitment niet optimaal is. Wij willen met Young Consultant de wervingssector voor consultancy kantoren herdefiniëren en hierdoor waardevol zijn voor zowel consultancy kantoren als young professionals.

Tilburg
jorick.schilken@young-consultant.nl
Co-founder Jorick Schilken

Belle Goudswaard

Business Development

Mijn naam is Belle, werkzaam als Business Development and Acquisition Associate bij Young Consultant. Ik ben afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met een bachelor International Business Administration. Momenteel ben ik bezig met het behalen van mijn master Finance & Investments, eveneens aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Binnen Young Consultant vervul ik, in nauwe samenwerking met Roos, een cruciale rol in de strategische ontwikkeling en uitvoering van projecten. Onze verantwoordelijkheden omvatten niet alleen partneracquisitie, maar ook het bevorderen van de zichtbaarheid van Young Consultant door doelgerichte marketingstrategieën. Daarnaast zet ik me actief in voor het ontwikkelen van interne processen, zoals het vormgeven van een gestroomlijnde onboarding voor kandidaten binnen onze recruitmentafdeling. Gezamenlijk streven we naar succes en groei voor Young Consultant.

Rotterdam
belle.goudswaard@young-consultant.nl
Belle Goudswaard

Roos Heinz

Business Development

Mijn naam is Roos, en ik ben afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met een bachelor Business Administration. Momenteel ben ik bezig met het behalen van mijn masterdiploma in Entrepreneurship and Management in The Creative Industries aan de Universiteit van Amsterdam. 

In mijn rol bij Young Consultant werk ik samen met Belle aan de strategische ontwikkeling en uitvoering van projecten. Onze focus ligt op partneracquisitie en het bevorderen van de zichtbaarheid van Young Consultant door middel van doordachte marketinginitiatieven. Bij Young Consultant geloven we in het creëren van waardevolle verbindingen en het bieden van persoonlijk advies aan onze kandidaten. “Met veel energie ga ik deze uitdaging aan en zal ik mij inzetten voor de groei van Young Consultant!”

Rotterdam
roos.heinz@young-consultant.nl
Roos Heinz