Persoonlijk Advies

Over Young Consultant

Ontdek meer over Young Consultant.

Young Consultant Logo
Drie Young Professionals bespreken verantwoordelijkheden op het kantoor van Young Consultant

Wat we doen

Young Consultant is een wervingsplatform dat young professionals met consultancy kantoren verbindt én proactief de juiste match waarmaakt op een manier die de wervingssector voor consultancy kantoren herdefinieert. 

Why

Elk consultancy kantoor is uniek – en elke young professional heeft persoonlijke behoeftes. Wij geloven dat consultancy kantoren en young professionals hetzelfde willen: de juiste match. Wij maken dit waar.

How

Wij creëren een netwerk van consultancy kantoren en young professionals waarin het waarmaken van de juiste match centraal staat door young professionals te laten beleven hoe het is om onderdeel van het consultancy kantoor te zijn.

What

Wij geven een persoonlijk advies over de consultancy kantoren die aansluiten op de vaardigheden, interesses en culturele behoeftes van de young professional. De young professional loopt tijdens ‘Exploring on the Job’ een week per consultancy kantoor mee waarna de young professional en consultancy kantoren vaststellen wat de juiste match is voor een impactvolle carrière als consultant!

Young Consultant oprichter Reno Kochanowski aan tafel met Young Professional

Hoe we dit doen

Bij Young Consultant zijn wij toegewijd aan het faciliteren en realiseren van de ideale match tussen young professionals en consultancy kantoren. Als onafhankelijke speler binnen ons uitgebreide netwerk van consultancy kantoren bieden wij de young professional de regie bij het maken van loopbaankeuzes. Wij faciliteren de keuzes door onze matchmaking capabilities én het bieden van de mogelijkheid om bij meerdere consultancy kantoren mee te lopen.  

Klaar om jouw consultancy carrière te lanceren?

Waarom Young Consultant?

Persoonlijk advies

Advies op basis van jouw persoonlijke vaardigheden, interesses en culturele behoeftes én volledige informatie over werken bij het consultancy kantoor.

Exploring on the Job

Unieke mogelijkheid om binnen een maand bij verschillende consultancy kantoren mee te lopen.

Betaald oriënteren en solliciteren

Tijdens de matchmaking en Exploring on the Job heb jij al een contract op zak. Chill toch?

Ervaringen

Lees hier de ervaring van enkele young professionals

 • Gijs van Grunsven

  "Reno en Jorick hebben mij de kans gegeven om mijzelf verder te oriënteren en ontwikkelen binnen verschillende takken van de consultancy. Dankzij Young Consultant heb ik een betere start aan mijn professionele carrière kunnen geven!"

  Gijs van Grunsven
 • Sebastiaan Hartman

  “Dankzij Reno en Jorick ben ik voor het eerst in contact gekomen met consultancy. Zij hebben mij geholpen om goed uit te zoeken wat de sector inhoudt en hoe ik me als consultant verder kan ontwikkelen.”

  Sebastiaan Hartman 8
 • Rachèl van der Plas

  “Reno en Jorick hebben mij geholpen met het ontdekken wat consultancy inhoudt. Diverse trainingen, coaching en projecten hebben een zeer waardevolle bijdrage geleverd aan de start van mijn carrière binnen de consultancy.”

  Rachel van der plas
 • Jasper Fasen

  "Waar de schoolbankjes van de universiteit ophielden, boden Reno en Jorick een springplank naar consultancy. De opgedane kennis, ervaring en zelfstandigheid gaven mij een boost tijdens de start van mijn vervolgbaan."

  Jasper Fasen (2)
 • Robert Poleé

  "Als gezondheidswetenschapper de consultancy in? Jorick en Reno hebben mij laten zien dat er vanuit ieder expertise een weg is in de consultancy wereld. De ideale kickstart voor mijn carrière in de (zorg)consultancy!"

  Robert Polee