Persoonlijk Advies

Stevin

Wij hebben als missie om publieke infrastructuur toekomstbestendig te maken door alle talent te ontwikkelen.

Stevin Logo
DSC5211 2

Activating Potential

Binnen Stevin werken we net iets anders dan bij een doorsnee adviesbureau. Wij werken volgens het zelforganisatie principe, dit betekent dat jij naast je consultancy werkzaamheden actief meedenkt over de ontwikkeling van Stevin. Onze kernwaarden omschrijven precies hoe wij zijn. Een betrokken club van sportieve consultants die de spanning op durven zoeken en elkaar hierbij scherp houden. Onze klanten lopen uiteen van ProRail tot Stedin en van Evides tot gemeentes, maar één ding hebben onze opdrachten gemeen namelijk: het maken van een maatschappelijke impact.

DSC5232

Over Stevin

De uitdagingen binnen het asset- en organisatiesysteem van jouw infrastructuur? Dat is onze expertise. Wij helpen je met onze methode aan een oplossing met blijvende impact. We weten wat we kunnen. Daarom garanderen wij een samen afgesproken resultaat voor een vaste prijs.

Stevinners activeren het potentieel van de publieke infrastructuur door slim verbindingen te leggen tussen mens en techniek. Deze manier van werken maakt het verschil. Het leidt tot serieuze doorbraken in ‘wicked problems’. Het zorgt ervoor dat onze klanten nieuw potentieel ontdekken én gaan benutten. Activating potential noemen we dat bij Stevin. Daar is het ons om te doen. Dát is ons resultaat. 

In onze advies- en implementatieopdrachten gaan we voor de optimale oplossing. We kijken verder dan de grenzen van de opdracht en bekijken ook de praktische consequenties van de gekozen richting. De optimale oplossing, is de oplossing die het beste aansluit bij de rest van het asset- en organisatiesysteem.

Mogelijkheden tot een leaseauto Parkeerkostenvergoeding Kilometervergoeding Business OV Fietsplan

Mogelijkheden tot extra verlofdagen Zorgverlof Extra ouderschapsverlofdagen Sabbatical

Mogelijkheden hybride werken Extra vakantie dagen Parttime werken Flexibele werkuren Zomer vrijdagen

Mogelijkheden tot thuiswerk budget Werklaptop Werk telefoon Communicatie en apparatuur budget

Mogelijkheden tot een educatie budget Groei- en doorstroommogelijkheden Mentor programma Vrijwilligerswerk mogelijkheden Well-being budget Teambuilding activiteiten Gratis lunch, thee/koffie en fruit Bedrijfsvakantie Vrijmibos Eigen sportruimte Verjaardags- en kerstcadeaus

Stevin

Stevin is een team van betrokken consultants die humor en impact combineren tot een gebalanceerd werkend leven. 

Je krijgt de kans om gedurende een heel jaar te groeien en te ontwikkelen, waardoor je diepgaande verandering kunt realiseren. 
Je zult de mogelijkheid hebben om samen met een vaste groep collega's te leren, groeien en delen.

Je zult de opgedane kennis en vaardigheden direct in de praktijk kunnen brengen, met begeleiding van de trainer Toon Janssen om je te ondersteunen

Papendorpseweg 97B
Utrecht
info@stevin.com
+ 088 9009900
DSC5326