Persoonlijk Advies

BluPoint

Wij geloven dat consultancy snel tot aantoonbare klantwaarde moet leiden, iets wat niet altijd vanzelfsprekend is.

Klein BluPoint Logo
Backlog BluPoint

Samen met onze relaties de drijvende en betrouwbare kracht zijn in het realiseren van hun ambities!

Wij geloven dat consultancy snel tot aantoonbare klantwaarde moet leiden, iets wat niet altijd vanzelfsprekend is. Wij geloven ook dat de realisatie en implementatie het bewijs van het advies is, dat kun je niet los van elkaar zien. Daarom is onze aanpak en methodiek anders, gebaseerd op een praktische benadering en best practices en ervaring.

 

Collega Blupoint aan het werk achter de laptop op kantoor

Over BluPoint

Wij spreken dan ook over change management: een beoogd doel middels een verandering van begin tot eind begeleiden (met aantoonbaar resultaat), met duidelijke focus op de succesfactoren, zoals de menselijke aspecten en de beoogde toegevoegde waarde. Dit vraagt om andere vaardigheden dan traditioneel programma- en projectmanagement.

Onze onafhankelijke positie als “boetiek consultancy bureau” draagt bij aan onze hands-on aanpak: ons doel is om bij verandertrajecten voor onze klanten om zoveel mogelijk gebruik te maken van de eigen medewerkers van onze klanten, daarnaast sturen wij vaak de preferred supplier(s) aan. Wij vullen een regie rol in. Mede door deze objectieve en transparante aanpak kunnen wij verandertrajecten succesvol begeleiden.

 

Mogelijkheden tot een leaseauto Parkeerkostenvergoeding Business OV

Mogelijkheden tot extra verlofdagen Extra ouderschapsverlof Zorgverlof Sabbatical

Mogelijkheden hybride werken Extra vakantie dagen Parttime werken Flexibele werkuren

Mogelijkheden tot communicatie budget Werklaptop Werk telefoon

Mogelijkheden tot een educatie budget Groei- en doorstroommogelijkheden Mentor programma Vrijwilligerswerk Vrijmibos Verjaardags- kerstcadeaus Teambuilding activiteiten Gratis thee/koffie

Een eigen aanpak en methodiek

Sinds onze oprichting begin 2007 hebben wij altijd hetzelfde doel voor ogen gehad: schouder aan schouder met onze klanten hun ambities realiseren door focus op realisatie van klantwaarde.

Daarnaast is het voor elke organisatie cruciaal om zich snel aan te kunnen passen om zo beter aan te sluiten bij de steeds sneller veranderende omgeving of juist veranderingen in de omgeving zelf te initiëren.

Choorstraat 5
's-Hertogenbosch
info@blupoint.nl
+31 6 43252960
Blupoint 3.Png