Persoonlijk Advies

Solid Professionals

Onze diensten die jouw organisatie verder brengen!

Logo Solid zwart
Solid Professionals organiseert wielren actie

Partner van de financiële sector

Bij Solid Professionals zetten wij ons in jou, als startend talent binnen de financiële sector, een stevige basis te geven. Ons young consultancy programma biedt een mix van uitdagende projecten bij top financiële instellingen, persoonlijke coaching, en een persoonlijk opleidingsbudget. Door te focussen op jouw ontwikkeling en werkgeluk weten wij zeker dat jij het meest uit jezelf kan halen. Met meer dan 15 jaar ervaring bieden we een leerzame omgeving, praktische begeleiding en toegang tot een groot netwerk binnen financiële instellingen. Na het voltooien van ons driejarig consultancy programma, kan je doorgroeien naar een van onze andere consultancylabels, RiskSphere en Firm C, die ook onder hetzelfde moederbedrijf The Hup vallen. 

 

Vrouw Presenteert werkoverleg SOLID Professionals staand

Over Solid Professionals

Solid Professionals en Young Consultant slaan de handen ineen om jong talent in de financiële sector een vliegende start te geven. Met onze krachten gebundeld, combineren we de praktijkervaring en persoonlijke ontwikkeling van Solid Professionals met de innovatieve matchmaking skills van Young Consultant.  

Young Consultant zorgt ervoor dat young professionals zich oriënteren en de juiste plek vinden waar ze zich kunnen ontwikkelen. Solid Professionals biedt starters een omgeving waar zij ervaring op doen als Finance & Risk Consultant en waar ondernemerschap en zelfontwikkeling veel aandacht krijgt. 

Samen creëren we een uniek platform dat gericht is op het vinden van de perfecte match tussen jonge professionals en consultancyrollen, waarbij persoonlijke groei en de juiste culturele fit centraal staan. 

 

 • Figou Stam

  Figou Stam

  Analyst

 • Klodin Shahroudi

  Klodin Shahroudi

  Corporate Recruiter

 • Jeroen van der Sluis

  Jeroen van der Sluis

  Director

Business OV Kilometervergoeding

Mogelijkheden tot extra verlofdagen Verhuisverlof

Mogelijkheden hybride werken Extra vakantie dagen Parttime werken

Mogelijkheden tot thuiswerk budget Werklaptop Werk telefoon Communicatie/apparatuur budget

Mogelijkheden tot een educatie budget Groei- en doorstroommogelijkheden Mentor programma Vrijwilligerswerk mogelijkheden Vrijmibos Verjaardags- kerstcadeaus Teambuilding activiteiten en bedrijfsvakantie Gratis thee/koffie en fruit Eigen sportruimte Well-being budget International omgeving

"Dankzij de coaching van mijn ervaren collega's bij Solid Professionals kon ik snel meer verantwoordelijkheden oppakken bij mijn klantopdracht. Hierdoor kon ik direct impact maken bij de klant." 

Robbert Woldring 
—Consultant Finance & Risk 

Maliebaan 75
Utrecht
contact@solidprofessionals.nl
+030 240 0511
Collega's Solid Professionals Man En Vrouw Lachen Naar Elkaar