Persoonlijk Advies

P5COM

Wij helpen organsiaties beter presteren. Nu en in de toekomst

Logo P5COM Consulting
Twee Collega's P5COM noteren op een tablet

Wij helpen organisaties beter te presteren. Nu en in de toekomst. 

Bij P5COM werk mee aan iets bijzonders: concrete verbeteringen in de zorg, in het onderwijs of bij woningcorporaties. Daag jezelf uit met projecten die nooit hetzelfde zijn, omdat onze opdrachtgevers én hun vragen altijd anders zijn. En zorg dat jouw ideeën altijd impact hebben, door organisaties duurzaam beter te laten presteren. Met betere resultaten, meer cliënttevredenheid én meer werkplezier. 

We vormen een warm team van zo’n zestig vindingrijke, actiegerichte consultants. We zijn klein genoeg voor echt persoonlijk contact, en groot genoeg om professioneel te opereren en veel te kunnen leren. Samen werken we elke dag keihard om organisaties én elkaar beter te maken.

 

Young Professional van P5COM klapt in de handen

Over P5COM

Blijvend betere resultaten, een hogere klanttevredenheid en medewerkers die trots zijn op hun werk. Dat is wat we organisaties helpen te bereiken. Door ze beter te laten focussen op hun hoofddoel, door de randvoorwaarden op orde te brengen én door met hen op de werkvloer aan de slag te gaan.

Operational en service excellence, leiderschap en innovatie vormen het uitgangspunt bij alles wat wij doen; bij elke opdracht gaan wij een resultaatverplichting aan. Doel van ons werk is dat onze opdrachtgevers nieuwe normen voor optimale performance ontwikkelen, zodat de organisatie meer ruimte krijgt om zich te richten op de kernactiviteit. 

 

 • Diante Stremmelaar

  Diante Stremmelaar

  Managing Consultant

 • Petra de Leede

  Petra de Leede

  Managing Partner

 • Qurien Brouwer

  Qurien Brouwer

  Project Director

Mogelijkheden tot een leaseauto Kilometervergoeding Business OV

Mogelijkheden tot extra verlofdagen Extra tijd bij verhuizen

Mogelijkheden hybride werken Extra vakantie dagen Parttime werken Flexibele werkuren

Mogelijkheden tot thuiswerk budget Werklaptop Werk telefoon Communicatie/apparatuur budget

Mogelijkheden tot een educatie budget Groei- en doorstroommogelijkheden Mentor programma Vrijmibos Verjaardags- kerstcadeaus Teambuilding activiteiten Gratis thee/koffie Bedrijfsvakantie

Get inspired to drive performance

Organisaties doorgronden we als geen ander. Met onze jarenlange ervaring, onze kennis en onze analytische blik lopen we mee in alle lagen van organisaties. We doorzien wat er werkelijk gebeurt én wat er nodig is. Verwacht van ons geen saaie adviesrapporten die bij het bestuur op de plank belanden, maar een doelgerichte inspanning met blijvend resultaat. 

 

Dorpsstraat 9F
Blaricum
info@p5com.eu
+035 5310062
Petra de Leede met Collega P5COM aan het praten