Persoonlijk Advies

Lux Consulting

Lux Consulting richt zich op Business Consultancy in de energietransitie en energiesector. Onze klanten zijn koplopers in de energietransitie.

Logo Lux Consulting
Lux Consulting team professioneel

Koplopers in de energietransitie

Lux Consulting richt zich op Business Consultancy in de energietransitie en energiesector. Onze klanten zijn koplopers in de energietransitie. Denk hierbij aan leveringsbedrijven, netwerkbedrijven, waterbedrijven en gemeenten.
Wij kennen de markt, de processen en de uitdagingen en door kennis en ervaring kunnen we een partner zijn voor onze klanten. Wij brengen beweging in organisaties die een leidende rol spelen in deze transitie. Dit doen wij door het creëren van 'flow'. Wij zijn procesverbeteraars, agilisten, veranderaars en organisatoren.

 

Lux Consulting team uitje selfie toont werkplezier

Over Lux Consulting

“Lux is een leuk, jong bedrijf om voor te werken met fijne collega’s. Het is een bedrijf waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan. Door de enorme uitdagingen in de energietransitie ben ik blij dat ik dit op de voorgrond kan meemaken en actief deze uitdagingen kan aangrijpen. Als medewerker van Lux Consulting heb je de mogelijkheid je optimaal te ontwikkelen door verschillende opleidingen en cursussen te volgen. Daarnaast mogen wij meedenken en werken aan de groei van het bedrijf. Je bent echt van toegevoegde waarde in de Lux organisatie en bij de toonaangevende opdrachtgevers die wij bedienen.”

 

 • Joep Visser

  Joep Visser

  Business consultant

 • Jonathan Zigter

  Jonathan Zigter

  Partner en Business Consultant

 • Leann Naessens

  Leann Naessens

  Business Consultant

 • Liane Henkes

  Liane Henkes

  Office Manager

 • Bryan Kranenburg

  Bryan Kranenburg

  Business Consultant

 • Jeroen en Jonathan

  Jeroen en Jonathan

  Recruitment

Lux Consulting

Young Consultant helpt young professionals bij de start van een impactvolle carrière als consultant en Lux Consulting is een jonge, ambitieuze Consultancy club waar Consultants de eerste stappen in hen carrière kunnen maken. Ons teams bestaat uit gedreven Business consultants die de kernwaarden van Lux vertegenwoordigen; authentiek, pragmatisch en met een persoonlijke benadering. Daarnaast bieden wij een De Lux im Schnee Wintersport (geen garantie, maar al wel 6 edities van geweest!), verscheidene beurzen (Milaan, Parijs en Frankfurt), events, Lux en Fun dagen met collega's, collectief pensioen en verzekeringen, auto, laptop en telefoon van de zaak (ook privé). 

Vijfhagen 390
Breda
info@luxconsulting.nl
+ 06 19675822
Lux Consulting team aan het skien op de witte berg