Persoonlijk Advies

InTheArena

InTheArena is een boutique consultancy bureau, wij zijn gespecialiseerd in Change Management. Wij helpen mensen van grote organisaties samen veranderingen succesvol uit te voeren

Transparant logo boutique consultancy bureau InTheArena
tien mannen en vrouwen consultants van boutique consultancy bureau InTheArena staan lachend in de zon

Het is niet de criticus die telt, niet degene die ons erop wijst hoe de sterke vrouw valt of wat de man die iets probeert beter had kunnen doen. 

De eer komt toe aan degene die InTheArena staat!

InTheArena is een boutique consultancy bureau, wij zijn gespecialiseerd in Change Management. Wij helpen mensen van grote organisaties samen veranderingen succesvol uit te voeren. De aanleiding kan verschillen, we helpen met het waarmaken van een ambitie of het oplossen van een probleem. Soms is dat beleid, een nieuwe systeem of een nieuwe strategie. Onze klanten zitten in alle sectoren; bij de overheid, in de financiële sector en in de Fast Moving Consumer Goods. We werken altijd samen met de mensen van de organisatie, waarbij wij overzicht creëren en ook zelf de handen uit de mouwen steken. Dat maakt ons uniek! 

 

Consultants van InTheArena hebben het leuk en ervaren werkplezier

Over InTheArena

Bij InTheArena werken de beste change consultants! Omdat we in lijn met onze missie, iedereen stimuleren om zijn eigen werkwereld te maken. We zijn goed in het begeleiden van ons team. Bijvoorbeeld door met iedereen een eigen groeipad te maken, waarop je langs de weg van je eigen talent, steeds meer verantwoordelijkheden krijgt. Dit geeft je de kans om te groeien en te leren door te doen.

Mensen bellen ons met de vraag om hen te helpen, omdat we experts zijn op het gebied van Change Management. We gebruiken een bewezen vijf-stappen methode die we zelf ontwikkeld hebben. Met die methode maken we van elke verandering, hoe complex ook, een succes.

En mensen bellen ons, omdat het leuk is om met ons te werken. Want zeg eens eerlijk, hoe hoog de werkdruk ook is, e wilt ook gewoon een leuke dag hebben. We besteden veel tijd aan de mensen met wie we samenwerken. We vinden het oprecht leuk om contact te houden, ook als we even niet samenwerken. We organiseren leuke events, zoals een padel- of jeu de boules toernooi. En we hebben een fijn kantoor in de Pijp in Amsterdam, waar we graag met iedereen samenkomen. 

 

Dare to do

InTheArena en Young Consultant vullen elkaar goed aan. Young Consultant geeft mensen de kans om ervaring op te doen in de consultancy. Wij komen graag in contact met mensen die 2 jaar werkervaring hebben in de consultancy, dus dat een goede match!

We investeren in onze mensen, je krijgt een persoonlijk ontwikkelbudget dat je elk jaar mag inzetten voor het waarmaken van jouw eigen ambities. Verder hebben we een aantal vaste opleidingen die we allemaal volgen bij InTheArena. Ook is er veel ruimte voor je eigen activiteiten buiten het werk, je kan bij ons in deeltijd werken en daarnaast aan andere zaken werken, zoals Gideon die naast zijn werk als consultant food tours begeleidt in Amsterdam. Verder is duurzaamheid belangrijk, daarom geven we jou de ruimte om te kiezen of je een lease auto wilt, liever met OV reist of bijvoorbeeld een mooie fiets van de zaak. 

Van Eeghenstraat 98
Amsterdam
ikzieje@inthearena.nl
+31 6 52 30 80 81
Lachende consultant van InTheArena aan tafel met collega's