Persoonlijk Advies

FTE Groep

Onze ambitie is partner te zijn bij het realiseren van ambitie. Dat is wat ons drijft en waar wij energie van krijgen. Wij zijn relevant voor onze professionals én opdrachtgevers.

Oranje FTE Groep Logo Vivian De Wit
Twee collega's van fte groep werkend als business improver voor het realiseren van ambities

Wij realiseren ambities!

Onze ambitie is partner te zijn bij het realiseren van ambitie. Dat is wat ons drijft en waar wij energie van krijgen. Wij zijn relevant voor onze professionals én opdrachtgevers. Hebben impact. Door oprecht geïnteresseerd te zijn in iemands ambitie en door al onze beschikbare kennis en middelen in te zetten voor de beste oplossing.

FTE legt haar focus op programma's en projecten bij grote organisaties en levert daarin expertise op het gebied van analyse, advies en implementatie. Van projectmanager tot business consultant tot data analist. Onze klanten zijn programma en projectmanagers, die behoefte hebben aan consultants die zowel beschikken over expertise als over de juiste executiekracht om concrete resultaten te boeken in hun projecten. Projecten die gaan over digitalisering, wetgeving en efficiënter werken.

 

vivian de wit van fte groep werkt samen om ambitie te realiseren

Over FTE Groep

Onze ambitie is partner te zijn bij het realiseren van ambities. Ambities van morgen én van de toekomst. Ambities van onze opdrachtgevers én onze business improvers. Dat is wat ons drijft en waar wij energie van krijgen. Wij willen relevant zijn, impact hebben en samen gaan voor concrete resultaten. Ambities realiseren doen wij samen

 

Mogelijkheden tot een leaseauto Kilometervergoeding Business OV Fietsplan

Mogelijkheden tot extra verlofdagen Zorgverlof Extra ouderschapsverlof Sabbatical

Mogelijkheden hybride werken

Mogelijkheden tot thuiswerk budget Werklaptop

Mogelijkheden tot een educatie budget Groei- en doorstroommogelijkheden Vrijmibos Verjaardags- kerstcadeaus Gratis thee/koffie

Bekijk onze interatieve ervaring van onze organisatie.

In 2006 begonnen we met FTE aan een reis. Op weg naar een doel. Maar we voelden meteen, dat vooral de reis zelf leuk moet zijn. Plezier zit immers in de ervaring van de reis zelf. Wat ondernemerschap is en wat daar allemaal bij hoort. Inclusief de hobbels en de bobbels.

Het kleine wij werd in de jaren het grotere WIJ. Met nu veel mooie en fantastische mensen, die eigenlijk allemaal dezelfde gedachten en dezelfde waarden hebben. Plezier, open, ontwikkelen, wendbaarheid en betrokkenheid. Onze waarden vormen ons kompas in alles wat we doen. Steeds meer durven we daarin onszelf te zijn.

Fte Werken Bij Fte Groep Young Consultants

FTE Groep

FTE en Young Consultant werken geruime tijd samen. FTE positioneert zich als de volgende stap na Young consultant en werkt met getalenteerde professionals met minimaal 3 jaar werkervaring. FTE en Young Consultants werken daarbij vanuit dezelfde kernwaarden. Open, betrokken, gericht op ontwikkeling en het realiseren van ambities, maar bovenal vanuit een gezonde dosis plezier! 

Groenewoudsedijk 53
Utrecht
info@ftegroep.nl
+030 6668545
collega's van fte groep hebben plezier met poolen