Persoonlijk Advies

Ciratum

Ciratum heeft als consultancy bedrijf het doel om het succes te vergroten van organisaties binnen de energie-, water- en telecomsector.

Logo Ciratum
Hecht en sociaal team van consultancy bedrijf Ciratum

Wij maken dingen beter!

Wij streven naar pragmatische en verbindende dienstverlening op het gebied van adviseren, verbeteren, managen én IT. Werken bij Ciratum betekent deel uitmaken van een hecht en sociaal team in een organisatie waar Leuk en Leerzaam hoog in het vaandel staat. Zo organiseren wij teamdagen, samenwerkdagen en hebben we meerdere uitjes in het jaar. 

"Ciratum is een organisatie die open staat voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het is een leuke levendige en dynamische organisatie, met een geweldig team dat altijd voor elkaar klaar staat!”

Team uitje van de Collega's van Ciratum reflecteert werkplezier

Over Ciratum

De energie-, water- en telecomsector zijn sectoren die sterk aan verandering en innovatie onderhevig zijn. Deze veranderingen gaan gepaard met vraagstukken en uitdagingen die je het liefst niet alleen het hoofd wil bieden. En dat hoeft niet. Wij helpen je. We worden onderdeel van jouw organisatie en gaan op in het team dat we ondersteunen of begeleiden waardoor we samen zorgen voor de juiste oplossing.

Met een kritische blik op bedrijfsprocessen stellen we de ‘lastige’ vragen om een bestaande situatie te verbeteren. Onvermijdelijke weerstand gaan wij niet uit de weg.

We komen snel tot de kern van de zaak en vinden het probleem achter het probleem. Is een proces onlogisch of kan het simpelweg efficiënter? Dan werken wij een businesscase uit om een advies te onderbouwen. Samen regelen we de oplossing.

 

Mogelijkheden tot een leaseauto Parkeerkosten vergoeding

Mogelijkheden tot zorgverlof Extra ouderschapsverlof

Mogelijkheden hybride werken Flexibele werkuren Parttime werken

Mogelijkheden tot thuiswerk budget Werklaptop Werk telefoon Communicatie/apparatuur budget

Mogelijkheden tot een educatie budget Coach Vrijmibos Verjaardags- kerstcadeaus Teambuilding activiteiten Bedrijfsvakantie

Ciratum

Student Consultant is ons niet onbekend en wij zijn als een eerder met elkaar in aanraking gekomen. Het leek ons in ieder geval tof om deze samenwerking aan te gaan met Young Consultant om een zo young professionals te laten connecten met het consultancyleven.

Vleutensevaart 100
Utrecht
info@ciratum.nl
Team collega's van consultancy bedrijf Ciratum doet een drankje Chimay