Persoonlijk Advies

ARC Arise Consulting

We zijn het Nederlandse strategie- & managementadviesbureau van ARC Arise Consulting aan het opbouwen.

Logo ARC Arise Consulting
ARC arise consulting kantoor

We make our clients the benchmark of their industries!

We zijn het Nederlandse strategie- & managementadviesbureau van ARC Arise Consulting aan het opbouwen. ARC is een wereldwijd opererend netwerk van zorgvuldig geselecteerde en zeer specialistische bedrijven bestaande uit 1200 corporate strategists, management consultants, brand strategists, ecommerce specialisten, marketing experts, product & digital designers en digital engineers. Door verschillende perspectieven samen te brengen, creëren we baanbrekende oplossingen en maken wij onze klanten de benchmark van hun industrie resulterend, in positieve verandering voor mensen, bedrijven en de planeet.

Fabrique kantoor buiten aanzicht

Over ARC Arise Consulting

Om te slagen is een nieuwe benadering van transformatie nodig - een die managementadvies en creativiteit combineert en waarbij grote aandacht wordt besteed aan zowel strategie als uitvoering. Duurzaamheid, digitalisering en innovatie zijn hierbij sleutelthema's.

Onze overtuiging is dat verandering volgt op actie. De juiste strategie is cruciaal, en verandering zal niet plaatsvinden zonder uitvoering.

Door onze ambitie, passie en onvermoeibare focus op tastbare resultaten hebben we het vertrouwen verdiend van de merken die onze toekomst vormgeven. En we zijn er trots op om elke dag met hen samen te werken en te groeien.

Door onze digitale achtergrond en diverse expertise te combineren met advies en creativiteit, helpt ARC u uw bedrijf of merk te transformeren

 

Mogelijkheden tot compensatie voor reiskosten

Mogelijkheden tot 30 vakantiedagen en bedrijf Sabbatical

Mogelijkheden hybride werken Flexibele werkuren Parttime werken Zomervrijdagen

Mogelijkheden tot werklaptop Werk telefoon

Mogelijkheden tot een educatie budget Groei- en doorstroommogelijkheden Mentorprogramma Vrijmibos Verjaardags- kerstcadeaus Teambuilding activiteiten Bedrijfsvakantie International omgeving Gratis lunch, thee/koffie en fruit

ARC Arise Consulting

Wij zouden graag gebruik maken van de talenten pool van Young Consultant om ervaren consultancy stagiairs te laten meedraaien op onze projecten en ze tegelijkertijd een kijkje in de keuken te geven van strategy & management consulting, specifiek bij ARC Nederland. We hebben hierbij dezelfde focus op de behoeften van de kandidaat en bieden een goede work-life balance. 

Amsterdam
mark.jonker@arc.inc
Mark Jonker - Senior Manager bij ARC Arise Consulting