Persoonlijk Advies

Andersson Elffers Felix

Wij zijn een adviesbureau voor actuele maatschappelijke vraagstukken in het brede publieke domein.

Adviesbureau Andersson Elffers Felix
Achterzijde kantoor Andersson Elffers Felix op de maliebaan 16

Bureau voor maatschappelijke vraagstukken

Hoe optimaliseren we de zorg voor morgen, versterken we het onderwijs en houden we Nederland veilig? Hoe functioneren maatregelen voor gedupeerden van de toeslagenaffaire, gaswinning in Groningen en overstromingen in Limburg? Dit zijn voorbeelden van de vraagstukken waar AEF zich op richt. 

 

Twee collega's van Andersson Elffers Felix aan het praten aan een bureau met laptops over maatschappelijke vraagstukken

Over Andersson Elffers Felix

Wij zijn een adviesbureau voor actuele maatschappelijke vraagstukken in het brede publieke domein. Als bureau ondersteunen we overheden, publieke en private organisaties met hoogwaardig advies, onderzoek en begeleiding bij strategische vernieuwingen en veranderprocessen.

 

Mogelijkheden hybride werken Extra vakantie dagen Parttime werken Flexibele werkuren Zomer vrijdagen

Mogelijkheden tot een educatie budget Groei- en doorstroommogelijkheden Mentor programma Vrijwilligerswerk mogelijkheden Vrijmibos Verjaardags- kerstcadeaus Teambuilding activiteiten Bedrijfsvakantie Gratis lunch, thee/koffie en fruit

Andersson Elffers Felix

AEF komt voort uit een stamboom van adviesbureaus leidend tot de eerste organisatieadviseur van Nederland: Ernst Hijmans. Al sinds de oprichting in 1982 door Hans Andersson, John Elffers en Peter Felix bewijzen we onze meerwaarde via onze onafhankelijkheid, eigenheid en grote inhoudelijke betrokkenheid bij de vraagstukken waar we aan werken. Bij elk vraagstuk bekijken we opnieuw wat er écht speelt en durven we te doen wat nodig is om impact te maken. Daarbij baseren we ons op zorgvuldige en diepgravende analyses en brengen we onze uitgebreide kennis van de context – van stelsel tot uitvoering – in. We zorgen dat we alle relevante perspectieven in beeld hebben en formuleren vanuit een samenhangende afweging gedragen, scherpe en heldere adviezen.

Maliebaan 16
Utrecht
werving@aef.nl
+030 236 3030
Collega's Djoeke en Mees werken achter de computer op het kantoor te maliebaan 16 in utrecht