Persoonlijk Advies

Adaptif

Wij geloven dat consultancy snel tot aantoonbare klantwaarde moet leiden, iets wat niet altijd vanzelfsprekend is.

Logo Adaptif consulting
Impressie werkomgeving Adaptif Consulting

Elke verandering is een kans!

De traditionele manier van werken volstaat vaak niet meer, waardoor organisaties op zoek gaan naar betere alternatieven zoals agile.
Om de verandering, en daarmee de organisatie, succesvol te laten zijn, richten we ons op de gehele organisatie. Deze aanpak resulteert meer dan eens in een transformatie naar een agile manier van werken en product- of ketensturing.

Young professionals bespreken iets op het kantoor aan tafel

Over Adaptif

Adaptif helpt organisaties succesvoller te zijn in een steeds sneller veranderende wereld.
Dit doen we pragmatisch en mensgericht vanuit de bestaande situatie. We coachen de organisatie op wendbaarheid, mindset en way of working.

Veel organisaties starten enthousiast met agile werken en krijgen dit op teamniveau nog voor elkaar. De aansluiting met de rest van de organisatie wordt echter onvoldoende of niet gemaakt, waardoor de werkelijke potentie niet wordt gerealiseerd. Wij zijn van mening dat de implementatie van een nieuwe manier van werken niet slechts een ICT aangelegenheid is, maar daarnaast een organisatiekundig en verandermanagement vraagstuk is.

 

Mogelijkheden tot een leaseauto Parkeerkostenvergoeding Business OV

Mogelijkheden tot zorgverlof

Mogelijkheden hybride werken Extra vakantie dagen Parttime werken Flexibele werkuren

Mogelijkheden tot werklaptop Werk telefoon Communicatie/apparatuur budget

Mogelijkheden tot een educatie budget Mentor programma Vrijmibos Verjaardags- kerstcadeaus Teambuilding activiteiten Gratis thee/koffie

Adaptif

Het is waardevol om een goede match te vinden tussen "vraag en aanbod". Een persoon die aansluit bij de waarden en cultuur van het consultancy bedrijf.

Choorstraat 5
Den Bosch
Info@adaptif.nl
+31 6 22907496
Bedrijven 3