Persoonlijk Advies

N-abled

Met N-Abled een nieuwe standaard zetten binnen PMO consultancy, op basis van onze eigen N-Abled PMO Framework.

Afbeelding2
Missie 1024X683

Diepgaand inzicht en sturingsinformatie voor succesvolle besluitvorming binnen organisaties en veranderinitiatieven.

Bij N-Abled bieden we hoogwaardige PMO-consultancy (Project Management Office) voor organisaties en veranderingsinitiatieven, zowel in traditionele als Agile omgevingen. 

 

Vacature 1024X683

Over N-abled

Met ons N-Abled PMO Framework als basis leveren we diepgaand inzicht en sturingsinformatie, waardoor effectieve besluitvorming mogelijk is op alle niveaus.

Onze specialisatie ligt in het opzetten, herinrichten en uitvoeren van PMO's. We begrijpen de complexiteit van projectmanagement en leveren op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van iedere organisatie. Daarnaast bieden we trainingsmogelijkheden en assessments aan om het PMO van een organisatie naar een hoger niveau te tillen.

 

Mogelijkheden tot een leaseauto Parkeerkostenvergoeding Mobiliteitsbudget

Mogelijkheden tot extra verlofdagen

Mogelijkheden hybride werken Parttime werken Flexibele werkuren

Mogelijkheden tot thuiswerk inrichting Werklaptop Werk telefoon

Mogelijkheden tot een educatie budget Groei- en doorstroommogelijkheden Mentor programma en coach Vrijmibos Verjaardags- kerstcadeaus Teambuilding activiteiten Gratis thee/koffie, fris en bier

N-abled

Bij N-Abled geloven we dat de juiste persoonlijkheid net zo belangrijk is als vaardigheden. Daarom hechten we veel waarde aan karaktereigenschappen zoals ontzorgend, eigenaarschap, analytisch denken en organisatiegevoeligheid. Als je binnen deze groep past en deze eigenschappen bezit, ben je een perfecte fit voor ons team.

Choorstraat 5
Den Bosch
info@n-abled.nl
+31 6 14344678
IMG 0358